Her kan I læse lidt om, hvem vi er.

Lennart, årgang 1958, ansat som Seniordriftplanlægger i et joint venture dataservice firma. - et 8:00-16:00 job.
Annette, årgang 1959, ansat i en Teknikentreprenørvirksomhed som sekretær- også et 8:00-16:00 job.

  Vi flyttede i 1993 ind i et dejligt stort hus i Rungsted i Nordsjælland. Huset er 210 m2 og grunden er 1600 m2. Det ligger på en lukket privat vej omgivet af andre haver, så her er dejligt fredeligt og masser af plads til os og vores katte. Lennart har to børn, Glenn fra 1985 og Katja fra 1986. Glenn, der er under uddannelse til Lys og Energitekniker, bor hos sin mor på Frederiksberg. Katja bor hos os.
I nogle år har vi gået og puslet lidt med tanken om at flytte til Sverige. Et lille rødt træhus ved skov og sø i Sverige, men fortsat arbejde i Danmark. Lige nu er det kun på tegnebrættet, men lad os se om det ikke kan blive til virkelighed en dag, drømme kan man jo altid. Så kan vi måske på længere sigt pensionere os selv, og lave et stort Maine Coon opdræt.
Ja, drømme, drømme, drømme. Et eller andet sted går man jo hen og bliver bidt af de lømler med deres, for en kat, noget særprægede adfærd og personlighed, så det ender måske en dag med opdræt, hvem ved.
 
   Sallie og Mollie er vores 2 dejlige "gamle tanter". De er to hunkatte på snart 9 år, ganske almindelige huskatte, men hvor ligesom lidt af sprællet er gået af. De er blevet lidt mere "satte" på deres gamle dage.
Mollie med en nyfanget mus. Hun er den eneste af vores katte, der går ud "i det fri". Hun har en magnet i sit halsbånd, og kan komme ud af en kattelem i vores bryggers, der kun kan åbnes af denne magnet. Mollie er ikke så glad for alle Coonerne, derfor får hun lov til at beholde denne frihed.